۱۱شعبه هيات‌هاي رسيدگي به تخلفات اقتصادي واحدهاي صنفي در زمان اجراي طرح نظارتي نوروز در استان به صورت خارج از نوبت به جرايم اقتصادي رسيدگي خواهد كرد


یزدفردا:معاون نظارت و بازرسي سازمان : ‪ ۱۱شعبه هيات‌هاي رسيدگي به تخلفات اقتصادي واحدهاي صنفي در زمان اجراي طرح نظارتي نوروز در استان به صورت خارج از نوبت به جرايم اقتصادي رسيدگي خواهد كرد.


"مسعود زارع " روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: جرايم اقتصادي صنوف با حضور نمايندگان دادگستري، بازرگاني و نماينده مجامع امور صنفي رسيدگي مي‌شود.



وي خاطرنشان كرد:به جرايم مربوط به واحدهاي توليدي و شركت‌هايي كه شخصيت حقوقي دارند و زير نظر مجامع امور صنفي نيستند، اداره كل تعزيرات حكومتي استان رسيدگي مي‌كند.



زارع با بيان‌اينكه واحدهاي توليدي افزايش قيمت كالاهاي‌خودرا بايد براساس دستورالعمل سازمان حمايت از مصرف‌كنندگان و توليدكنندگان انجام دهند، گفت:

در صورت افزايش قيمت برخلاف دستورالعمل‌هاي ابلاغي ، ضمن برخورد قانوني براي رسيدگي خارج از نوبت به اداره كل تعزيرات حكومتي معرفي مي‌شود.



وي گفت:طرح نظارتي نوروز از اول اسفندماه آغاز و تا ‪ ۱۵فروردين ماه سال آينده ادامه خواهد داشت كه كارهاي هماهنگي و برنامه‌ريزي براي عملياتي شدن طرح انجام شده است.



معاون بازرسي سازمان بازرگاني استان يزد با اشاره به اجراي متفاوت اين طرح نسبت به سال‌هاي گذشته به دليل شرايط خاص بازار گفت: اين سازمان براي نظارت بيشتر از نيروهاي بسيجي و ناظرين افتخاري استفاده خواهد كرد.



وي گفت:طرح‌نظارتي نوروز بر كالاهاي مصرفي‌مانند آجيل، كفش، پوشاك، شيريني، لبنيات و مواد شوينده تمركز دارد و نظارت بر خدمات قاليشويي ، خشكشويي ، رستورانها، هتل‌ها و حمل ونقل بين شهري نيز در اين طرح پيش بيني شده است.



زارع همچنين از مردم خواست در اجراي اين طرح، سازمان بازرگاني را ياري و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را با تلفن ‪ ۱۲۴و يا به صورت حضوري و مكاتبه‌اي اطلاع دهند.



وي نصب اتيكت و ارايه‌فاكتور فروش توسط فروشندگان را ضروري دانست و گفت:

فروشندگان نيز براي كاهش شكايت،سود پيشنهادي سازمان حمايت از مصرف‌كنندگان و توليدكنندگان را اعمال كنند.

‪ ۳۲هزار واحد صنفي در استان يزد فعال است كه هشت هزار واحد فاقد پروانه صنفي مي‌باشد.


  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا